Concerts

El Cabal Musical arriba a la fase final amb 11 concerts

El Taller de Músics serà l'escenari de l'última fase del projecte social

Onze grups pujaran a l'escenari els dies 10, 11 i 12 de novembre

| 09/11/2017 a les 13:30h

The Artichokes
The Artichokes | Juan Miguel Morales
Cabal Musical és un projecte d’innovació social per a la inclusió. L'objectiu és fer l'acompanyament artístic de joves músics dels districtes barcelonins de Sant Martí, Sant Andreu i Nou Barris. En aquesta edició, s’ha estès als municipis de Sant Adrià del Besòs, Badalona, Santa Coloma de Gramenet i Montcada i Reixac. 

Aquest mes arriba la fase final de la tercera edició del projecte, i ho fa amb una novetat en el seu format. Enguany seran tres dies de concerts en què els participants presentaran els seus projectes finals. Durant el cap de setmana del 10, 11 i 12 de novembre, el Taller de Músics 24 serà l’escenari on desfilaran els 11 grups sorgits dels 18 participants seleccionats.

Al llarg del cap de setmana, es podrà gaudir dels concerts dels solistes Rebel Isaac, Lidia Mora, Daniel Moncada, Paula Peso i Juan SNK. Pujaran a l'escenari també grups que ja estaven establerts –The Artichokes, Nameless i Lanz Bazz– i altres que s’han format dins el projecte. Aquests últims són Danae & Golo, Purple High i SIN/CON, així com tot un ventall d’estils diferents, des del pop fins al rock, passant pel flamenc, el clàssic contemporani i el hip-hop, entre d'altres.

A través dels recursos i experiència del Taller de Músics, els participants reben formació, orientació i eines per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria i introduir-se al sector. El projecte, que es va iniciar el 2014 i, actualment es realitza en conveni amb el Consorci del Besòs i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Barcelona, l'Ajuntament de Montcada i Reixac, l'Ajuntament de Sant Adrià de Besòs, l'Ajuntament de Badalona i l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet. 

Pots consultar els horaris dels concerts al web del Cabal Musical. Comença cada dia a les 19 h i l'entrada és gratuïta.
Especial: Concerts
Arxivat a: Enderrock, Cabal Musical

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.