Efemèrides

Pi de la Serra s’estrena al Palau

El cantant es presenta per primer cop acompanyat d’una banda

A la primer part hi van debutar tres cantants bascos

| 26/11/2017 a les 09:00h

Pi de la Serra
Pi de la Serra | Oriol Maspons - Arxiu Pi de la Serra
La premsa ho havia anunciat durant dies: ‘Pi de la Serra amb arranjaments orquestrals de Ricard Miralles’. Avui fa 50 anys que el cantant va presentar la seva proposta musical acompanyat d’un ric conjunt musical. El public, que estava acostumat a sentir les cançons d’en Quico defensades només amb veu i guitarra, va acceptar amb entusiasme la proposta.

El periodista Albert Mallofré, des de les pàgines de La Vanguardia destacava “el gran mèrit  dels arranjaments instrumentals de Ricard Miralles, de positiva originalitat, gran riquesa musical i expressivitat molt moderna”, i concloïa que l’experiència va ser “una fita importantíssima en la seva carrera”.

Abans del cantant barceloní, van actuar al Palau de la Música Catalana tres representants del col·lectiu Ez Dok Amairu, el vaixell insígnia de la Nova Cançó basca: Mikel Laboa, Benito Lertxundi i Lurdex Iriondo.
Especial: Efemèrides
Arxivat a: Enderrock, Ricard Miralles, Mikel Laboa, Benito lertxundi, Lurdex Iriondo, Francesc Pi de la Serra, quico pi de la serra

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.