Actualitat

L’Acampada Jove amplia el cartell i incorpora un nou espai

El festival aposta pels cantautors amb la incorporació d'un nou espai 'chill out'

Auxili, Assekes, Suu i Marcel Lázara i Júlia Arrey se sumen al cartell de la nova edició

Auxili: «Tant de bo no haguéssim de reivindicar-nos constantment»

| 04/05/2018 a les 13:40h

Auxili
Auxili | Arxiu de l'artista
L’Acampada Jove ha anunciat aquest matí en roda de premsa a Montblanc les principals novetats de la 23a edició. Aquest any el festival tindrà un nou escenari a l’espai República, la zona d’esbarjo que, com a novetat, es convertirà en un espai chill out. El festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana tindrà lloc per desè any consecutiu a Montblanc els dies 19, 20 i 21 de juliol.

A l’acte també s’han donat a conèixer les noves incorporacions al cartell del festival. Auxili, Assekes, Suu i Marcel Lázara i Júlia Arrey se sumen als ja anunciats Buhos, VadeBo, Sense Sal, Valtonyc, Ebri Knight, Tremenda Jauría, Setrill, Txarango, Smoking Souls, Porto Bello, Xavi Sarrià, Germà Negre, Prozak, Talco, Doctor Prats i Koers.

Pel que fa a les noves confirmacions, els ontinyentins Auxili tornen a l’Acampada Jove per presentar el seu nou disc, Tresors (Propaganda pel Fet!, 2018). D’altra banda, arribat de Benifaió, Assekes trepitjarà per primer cop el festival. Igual que Marcel Lázara i Júlia Arrey, que presentaran el projecte musical Pedalant endins. L’última confirmació és l'emergent cantautora Suu, que arriba a l’Acampada Jove amb la seva guitarra per presentar el seu primer disc, Natural (Halley Records, 2018).
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, acampada jove, suu, auxili, marcel lázara i júlia arrey, assekers, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.