estrena

Marfan es mulla a «My extreme sadness»

El santamarier ens condueix a un estat hipnòtic amb l'avançament del primer senzill del seu nou treball, 'Minimal' (EmuBands, 2018)

| 18/07/2018 a les 10:00h

Marfan
Marfan
Joan Toni Fuster és un músic de cul inquiet. Alma mater de L'Équilibriste Skarabat, té una doble vida com a músic d'electrònica al marge de les seves experiènces en grups. Marfan editarà el proper 3 d'agost el seu nou llarg, Minimal (EmuBands, 2018). Aprofitem per estrenar el videoclip d'avançament, "My extreme sadness":


El videoclip té un esperit clarament do it yourself, com ho és tot el projecte del mallorquí. Fuster explica que el càmera del vídeo és el seu fill: "M'agradava la idea de mesclar una música depressiva o reflexiva amb imatges més alegres, com és anar a pegar un capficó a Cala Blava. Aquesta és la meva idea com a músic, no facis res que tu sol no puguis fer. Faig el que faig perquè em dona la gana i no em preocupa gaire".

L'artista produeix al seu propi estudi casolà mentre compagina la seva activitat amb els altres grups que lidera. Per a aquest nou disc, a diferència de les seves anteriors referències, ha compost i preparat les cançons per ser interpretades en directe. "El que he fet és intentar crear dins vuit slots, més o menys, els mateixos instruments a cada cançó, com si fos un grup de músics. Hi ha molt pocs instruments, conjugats a partir de sintentatizadors analògics i digitals, d'aquí ve el nom de l'àlbum, Minimal. Aquesta manera de fer em permetrà ser més creatiu als directes, i no només fer un play i que soni la cançó."

Marfan

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, L'Équilibriste, Joan Toni Fuster, Marfan, EDR Balears, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.