Juliane Heinemann guanya el Premi Puig-Porret 2018

L'espectacle visual-musical 'L’últim camí de Walter Benjamin" s'endú el guardó en el marc del Mercat de Música Viva de Vic

| 12/09/2018 a les 20:01h

Imatge il·lustrativa
La cantant d'origen berlinès Juliane Heinemann s'ha endut el Premi Puig-Porret 2018 amb l'espectacle L'últim camí de Walter Benjamin, una proposta de memòria història basada en els darrers anys de vida del filòsof judeoalemany Walter Benjamin i la seva fugida a través dels Pirineus per escapar de la persecució nazi durant la Segona Guerra Mundial.

L'homenatge a Benjamin arriba prop de 80 anys després del seu suïcidi en un hotel de Portbou el 25 de setembre de 1940, davant l'amenaça de ser lliurat a la Gestapo. 

El Premi Puig-Porret, amb una dotació econòmica de 10.000 euros, permetrà l'estrena de l'espectacle en el marc del Mercat de Música Viva de Vic 2019. L'últim camí de Walter Benjamin inclourà passatges instrumentals i cançons interpretades en català, castellà, anglès i alemany per Heidermann.

Juliane Heinemann –nascuda a Berlín l'any 1980, però establerta a Barcelona des de fa 14 anys– ha enregistrat treballs amb artistes com Santi CaretaSanti Careta Group with Juliane Heidermann (Fresh Sound New Talent, 2007)– o el pianista menorquí Marco MezquidaSing, My Heart (autoeditat, 2017). En solitari, ha publicat Aren't You Glad To Be Here? (autoeditat, 2010), el senzill Do You See Me? (Lovemonk Records, 2010) i el disc True Gods (autoeditat, 2012). A més, és corista, guitarrista i teclista a grups com Delafé y las Flores Azules, Steven Munar & The Miracle Band i a la nova banda de Maria Rodés.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, puig-porret, Juliane Heinemann, MMVV 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.