440Clàssica&Jazz

Els 100 millors discos de la música clàssica catalana

La revista 440Clàssica&Jazz celebra el número 50 elaborant una llista amb cent grans obres discogràfiques de referència

El número també inclou el DVD amb el màster restaurat del film 'Tots els matins del món'

Anna Alàs i Jové, al nou número de la revista 440Clàssica&Jazz

| 03/04/2019 a les 13:37h

Amb motiu del número 50 de la revista 440Clàssica&Jazz hem plantejat –per primer cop a la història– la selecció dels 100 discos referencials de la música clàssica catalana, a partir d'una selecció d'Oriol Pérez Treviño, Víctor García de Gomar i Jaume Radigales, amb les aportacions posteriors d'una quinzena de col·laboradors.

Pau Casals interpretant les Suites per a violoncel de Bach en plena Guerra Civil; Alícia de Larrocha interpretant magistralment al piano la suite Ibèria, i Jordi Savall donant a conèixer un repertori de música antiga i fent-lo arribar a un públic massiu a través de la banda sonora d'un film extraordinari. Són les tres referències que encapçalen una llista que no vol ser tancada, sinó contribuir al debat i fer descobrir el ric i divers patrimoni musical català.

El repàs a la història de la revista 440Clàssica&Jazz a través de les seves cinquanta primeres portades i les prèvies del Festival de Pasqua de Cervera i del Festival Ensems de València completen un número que inclou, a més, l'edició en DVD del màster restaurat de la pel·lícula Tots els matins del món (Alain Corneau, 1991), amb banda sonora de Jordi Savall.
 

Portada revista '440 Clàssica' 50

Arxivat a: 440Clàssica&Jazz, 440Clàssica@Jazz, Jordi Savall, Pau Casals, Alícia de Larrocha

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.