Corporativa

El periodista Oriol Rodríguez, nou director d'Enderrock

Helena Martín Cuevas s'incorpora com a directora de redacció de la revista

Els nous fitxatges de Grup Enderrock substituiran Elisenda Soriguera i Sandra Tello

| 06/05/2019 a les 17:00h

Helena Martín i Oriol Rodríguez
Helena Martín i Oriol Rodríguez | Xavier Mercadé
El periodista musical Oriol Rodríguez (Barcelona, 1976) ha assumit avui la nova direcció de publicacions de Grup Enderrock. La seva funció com a responsable de coordinar els continguts de les capçaleres en paper i digital també li permetrà treballar en els projectes derivats de les revistes. Rodríguez és col·laborador habitual d'Enderrock i també havia assumit la direcció de l'Anuari de la Música, a més d'escriure en destacats mitjans musicals escrits com Mondo Sonoro, Rockdelux, Ara Play o Què Fem?, suplement d’oci i cultura del diari La Vanguardia, així com Esquire i Panenka. A més, enguany va presentar el seu primer llibre, Tocats de l'ala: Història oral del rock català (Contra, 2018).

Oriol Rodríguez pren el relleu d'Elisenda Soriguera, que ha estat 12 anys al capdavant de les publicacions de Grup Enderrock, i on tambe s'ha responsabilitzat de la coordinació dels projectes audiovisuals Enderrock TV i Sona9 TV, i de la gala dels Premis Enderrock, entre altres.

D'altra banda, la redacció d'Enderrock s'ha actualitzat també amb la incorporació de la periodista Helena Martín com a nova directora de redacció de la revista en substitució de Sandra Tello, que ha estat fins ara coordinadora i editora de la capçalera els darrers 5 anys. Martín ocupava fins ara el lloc de redactora web i era la responsable dels continguts de les revistes digitals mensuals EDR Valencià i EDR Balear.


25 ANYS d'ENDERROCK A VALÈNCIA
Enderrock presenta aquest mes una doble edició amb un número especial dedicat al País Valencià –amb portada del grup El Diluvi i el CD exclusiu dels Premis Carles Santos– i el número de maig –amb portada de Porto Bello i un suplement monogràfic dedicat a més de 100 festivals d'estiu d'arreu dels Països Catalans–.

La revista de l'escena musical valenciana es presentarà aquest dijous a les 12 h al Teatre Principal de València (Sala Verda), amb la intervenció del director editorial de Grup Enderrock, Lluís Gendrau; el director general de l'Institut Valencià de Cultura, Abel Guarinos, i la directora adjunta de Música i Cultura de l'ICV, Marga Landete. En l'acte, conduït pel periodista Xavier Aliaga, també hi participaran una desena de músics per parlar sobre l'estat de la qüestió del panorama musical valencià i hi haurà un recital acústic amb Òscar Briz i El Diluvi.

Finalment, la sessió mensual del cicle Enderrock Sona a l'Antiga Fàbrica Damm del proper dilluns 13 de maig a les 20 h tindrà com a caps de cartell el grup d'Altafulla Porto Bello i el duet del Baix Llobregat La Folie. El concert-entrevista obert al públic serà presentat per Oriol Rodríguez i també hi intervindrà el regidor de Cultura d'Igualada, Pere Camps, per presentar el festival Anòlia.
Arxivat a: Enderrock, Helena Martin, Oriol Rodríguez, actualitat, Enderrock, corporatiu

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.