actualitat

Raimon, protagonista del primer EDR Valencià

Grup Enderrock presenta un nou digital sobre les novetats musicals del País Valencià

La capçalera se suma a les edicions de l'EDR i EDR Balears

| 25/05/2018 a les 12:20h

Portada del primer EDR Valencià
Portada del primer EDR Valencià | Fotografia de Xavier Mercadé
Enderrock segueix amb la celebració dels seus 25 anys amb un nou naixement: l'EDR Valencià. Aquesta nova capçalera recull tota l'actualitat musical del País Valencià amb continguts interactius, estrenes musicals en exclusiva, entrevistes, novetats discogràfiques, videoclips i l'agenda cultural musical del País Valencià.

Aquesta primera edició està protagonitzada en portada per Raimon, en motiu de l'edició del CD i DVD en directe enregistrats en el seu comiat ara fa un any, al Palau de la Musica Catalana. També inclou un avançament en forma de videoclip del nou disc de Bertomeu, una entrevista a Auxili o les darreres novetats valencianes del concurs Sona9. Aquest número iniciàtic també inclou un reportatge per descobrir a 10 bandes referents de l'escena rapera valenciana.

Pel que fa a les novetats discogràfiques, Poemitza't (Bureo Músiques) d'Andreu Valor, Revolta (Maldito Records) dels Skaparapid, el debut de Canta Canalla, Salt (autoeditat) de Joe Pask o L'últim recital (Picap) de Raimon, en són protagonistes, mentres que a la tria audiovisual, els elegits són Pupil·les, Pau Alabajos, El Diluvi, Novembre Elèctric i La Habitación Roja.


EDR, EDR Balears i EDR Valencià
Amb l'estrena d'aquest nou digital, Grup Enderrock vol continuar sent líder, per això aposta per una plataforma que serveixi com a eina de promoció i reflexió d'un escenari tan cabdal en la música catalana com ho és el que té origen al País Valencià. Així, el llançament de l’EDR Valencià completa la cobertura dels Països Catalans, juntament amb l'iniciàtic EDR i amb el ja existent EDR Balears, que repassa l'actualitat illenca.

Aquesta nova capçalera ja disposa de la seva pàgina de Facebook i perfil de Twitter. Per rebre'l còmodament al correu electrònic, cal registrar-se aquí.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, corporatiu, EDR Valencià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.