actualitat

Neix l'EDR Valencià, nou digital d'actualitat musical del País Valencià

Grup Enderrock presenta una nova revista digital sobre les novetats musicals del País Valencià

El primer número de l'EDR Valencià sortirà aquest divendres 25 de maig

| 23/05/2018 a les 18:00h

EDR Valencià
EDR Valencià
Enderrock compleix 25 anys i ho celebra amb un nou naixement: l'EDR Valencià. Aquest nou número recollirà tota l'actualitat musical del País Valencià i llançarà el seu primer número aquest divendres 25 de maig. L'EDR Valencià inclourà continguts interactius amb estrenes musicals en exclusiva, entrevistes, novetats discogràfiques, videoclips i l'agenda cultural de la setmana. 

Aquesta primera edició valenciana portarà com a portada Raimon, figura clau en el panorama musical valencià que aquest divendres edita un disc en directe del seu darrer concert al Palau de la Música, a més de molts altres continguts que veuran la llum properament. Amb l'estrena d'aquest nou digital, Grup Enderrock vol continuar sent líder, per això aposta per una plataforma que serveixi com a eina de promoció i reflexió d'un escenari tan cabdal en la música catalana com ho és el que té origen al País Valencià. 

Així, el llançament de l’EDR Valencià completa la cobertura dels Països Catalans, juntament amb el ja existent EDR Balears, que repassa l'actualitat illenca.

Contingut relacionat

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, corporatiu, EDR Valencià

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.