Actualitat

Manel torna a la tardor amb nou disc i presentació al Temporada Alta

Altres artistes que també actuaran al festival gironí són Omara Portuondo, El Petit de Cal Eril o Judit Neddermann

| 31/05/2019 a les 16:38h

Manel
Manel | Arxiu Temporada Alta
Manel torna a donar senyals de vida, la banda barcelonina tornarà als escenaris aquesta tardor amb un nou disc sota al braç. El festival Temporada Alta ha anunciat aquest divendres que el grup formarà part de la programació de la seva edició d'enguany, concretament actuaran el 29 de novembre a La Mirona de Salt.

Altres artistes que també s'han confirmat pel certamen que combina diferents disciplines artístiques són Omara Portuondo (28 d'octubre) i els seus sons cubans i els catalans El Petit de Cal Eril (16 de novembre) i Judit Neddermann (17 d'octubre).

Feia mesos que es rumorejava que el disc de Manel arribaria aquest any, després de Jo competeixo (Warner, 2016) la banda no ha anunciat enlloc la data de publicació del seu cinquè àlbum però queda clar que serà després de l'estiu i abans del concert del novembre, de moment l'únic confirmat. Un dels altres detalls confirmats en l'anunci del Temporada Alta és que aquest serà el primer disc autoeditat del grup, creant el seu propi segell sota el nom de Ceràmiques Guzman.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Manel, actualitat, Temporada Alta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.