estrenes

Chloe Phillips: «Del català me'n vaig enamorar fa anys»

La cantant nord-americana afincada a Barcelona presenta un nou senzill en anglès i català anomenat 'La frontera'

| 09/09/2019 a les 10:00h

Chloe Phillips
Chloe Phillips | Chad Myers
D'un intercanvi de batxillerat a Catalunya, la nord-americana Chloe Phillips n'ha fet néixer una carrera musical en català. Després de l'exitosa cançó "Barcelona", que va escriure "en un moment trist" per a ella perquè trobava a faltar la capital catalana, ara la vocalista amiga de Halldór Már presenta "La Frontera", un nou senzill que estrenem a Enderrock.cat.

L'artista afirma que aquest tema és d'un altre caire: "Parla d'un capítol tancat, d'una relació que probablement no es tornarà a obrir, però on encara hi queden records molt bonics. Penso en uns temps que no tornaran, perquè parla d'una persona que per raons logístiques o emocionals crea una frontera". 

Phillips ja té diverses cançons al calaix per poder fer un EP -que encara no té data de sortida- i ja diu que li agradaria pensar en un futur àlbum. Per ara, però, confessa que té problemes més quotidians a resoldre primer: "Aquest últim any ha estat molt interessant, intentant establir una vida a aquí (d'habitatge, entorn de gent...). L'any passat vaig estudiar a l'Eòlia i enguany repetiré, també per renovar el meu visat d'estudiant amb ells. Realment estic veient que és complicat poder tenir els papers i treballar aquí, cosa que aquest any espero aconseguir. No és tot un somni l'arribada a Barcelona; és tot un procés de construir la vida aquí, de muntar tota la logística". 

La nord-americana es declara fan del català: "El català m'agrada molt i algun dia espero poder fer temes sencers en català combinant-los amb temes sencers en anglès. Del català me'n vaig enamorar fa anys, suposo que perquè el relaciono amb un lloc on m'he sentit feliç, m'he sentit a casa, i associo a la llengua aquests bon sentiments".
 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Chloe Phillips, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.