estrenes

Pere Espinosa o Vinnie Thorn, com prefereixis

El Sant Celoní es personifica en el seu alter ego, l'enigmàtic Vinnie Thorn

, Estrenes | 03/10/2019 a les 14:00h

Vinnie Thorn
Vinnie Thorn
El músic, disc jockey i comunicador Pere Espinosa presenta l'enigmàtic personatge que ha desembocat de la metamorfosi ja insinuada en el nom de l'últim disc de l'autor, Evolució (Satélite K, 2014). Així doncs, l'artista de Sant Celoni reneix sota el pseudònim Vinnie Thorn, un nou projecte que busca retre "un humil homenatge a les grans veus de la història de la música, com ara Frank Sinatra, Elvis o Dean Martin", tal com comenta el creador. N'estrenem la primera peça, una versió del tema "So tell the girls I'm back in town", del cantautor suec Jay-Jay Johanson, en exclusiva a Enderrock.cat. 

 
Aquest primer tema interpretat per Vinnie Thorn ha estat produït i arranjat per Aureli Morata dins del seu segell discogràfic, Mitik Records, mentre que el clip que l'acompanya és obra de la productora emergent de Barcelona ArtsClap. L'artista aprofita la profunditat de la seva veu per donar un aire misteriós i sensual a la seva versió, que s'allunya de la clàssica i més elegant obra original del cantant suec. 

Tot i que el showman vallesà ja havia experimentat sons de totes les tonalitats en anteriors treballs, aquesta vegada s'aventura reinterpretant des de grans èxits del rock o la música indie fins a mites del jazz i el swing, fruit de les múltiples passions musicals i artístiques que l'identifiquen. 


 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Vinnie Thorn, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.