Estrenes

Vents de calma i vents de tempesta

Estrenem el clip de "Vent", de Clàudia Cabero

La guanyadora del concurs Sons estrenarà el disc 'Aorta' en la propera Fira Mediterrània de Manresa

La nova artèria musical de Clàudia Cabero

| 27/09/2019 a les 09:51h

Clàudia Cabero
Clàudia Cabero | Juan Miguel Morales
A Enderrock i Sons de la Mediterrània estrenem el videoclip "Vent", de Clàudia Cabero. La cançó forma part del disc Aorta (U98), que es publicarà el proper divendres 4 d'octubre -just un any després de guanyar del concurs Sons 2018- i que es presentarà en directe els propers 13 d'octubre (a la Fira Mediterrània de Manresa) i 8 de novembre (al Teatre de Sarrià, a Barcelona). Posteriorment, en el marc del Circuit Folc, Cabero presentarà Aorta el 23 de novembre al teatre Ateneu de Celrà i el 30 de novembre al passeig Ciutat de Girona de Salt.


El clip "Vent", dirigit per Marc Castañé i amb direcció artística de Joan Querol, plasma en imatges l'esperit d'una de les cançons més intimistes del disc. A més de Clàudia Cabero (música, lletra, veu i piano), hi toquen Sandra Monfort (guitarra espanyola), Guillem Aguilar (baix), el productor del disc Pau Romero (guitarres elèctriques) i Didak Fernández (percussió).

Amb diverses parts musicals ben diferenciades, "Vent" és la més nova de les cançons del disc, i de fet encara no l'han estrenada en directe. És, en paraules de l'autora, una descripció de la imatge de la calma, de l'huràca que arriba, de la calma que torna... "Parlo sobre les variables imprevisibles, que es poden aplicar en tots els àmbits: el professional, l'emocional, el social... tots. Per plasmar aquesta idea, que és molt de tardor, el clip té aquests plànols d'exteriors difuminats. No hi ha un guió massa concret ni tancat, hem preferit deixar-ho prou obert com perquè cadascú pugui fer-ne la seva interpretació". I, com a síntesi de la cançó, la cantant conclou: "Més val acomodar-se en la certesa que en qualsevol moment pot canviar el vent, i ballar-hi al damunt".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Concurs Sons, U98, Manresa, Fira Mediterrània, Aorta, Clàudia Cabero, estrena, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.