discos

La banda sonora balear de 2020

Presentem alguns dels llançaments discogràfics illencs previstos per a l'any que ve

| 08/01/2020 a les 10:00h

Imatge il·lustrativa
El 2020 es preveu fèrtil en llançaments discogràfics. Grans clàssics del panorama pop-rock del país presentaran nou disc, així com també veuran la llum gires molt esperades i noves cançons d'artistes. Aquestes són algunes properes referències de l'any. 

Da Souza
El pop illenc d’avantguarda
L’inquiet segell balear Bubota Records prepara un 2020 d’infart amb el llançament dels esperats nous treballs de Da Souza i Jorra i Gomorra, dues bandes que han marcat la via del nou indie-pop illenc, al costat del post-punk de Saïm i Polseguera.

Jorra i Gomorra
El passat mes de novembre es van endur el Premi Enderrock de la Música Balear de la crítica al millor disc revelació per A Manacor (Bubota, 2018), i aquest 2020 no aturen l'empenta que els ha donat el reconeixement. Els illencs publicaran un àlbum durant aquests primers mesos de l'any. 

Magalí Sare i Sebastià Gris
La seva veu ha sonat darrerament en el millor disc de 2018, Estómac (Satélite K, 2018) de Clara Peya. Ara, la cantant s'acompanya del balear Sebastià Gris per publicar temes propis aquest any 2020. 

Maria Jaume Martorell
La mallorquina guanyadora del Sona9 2019 debutarà el 2020 amb un treball que estarà produït pel músic Pau Vallvé, que ha estat escollit per la mateixa cantant. La vocalista començarà a gravar aquesta primavera i la sortida de l'àlbum està prevista pel mes de setembre. 

Joana Gomila
La cantautora folk garrotxina presentarà àlbum i websèrie amb producció de Santos & Fluren.

Marala
El trio de cançó-folk –Selma Bruna, Sandra Monfort i Clara Fiol– debuta amb A trenc d’alba (U98 Music).

Xanguito
La banda illenca de fusió més popular (millor gira i cançó 2018) treu el segon disc al febrer amb U98 Music.

Saïm
El trio liderat per l'il·lustrador i músic Joan Roig té nous projectes entre mans, concretament una nova referència discogràfica que veurà la llum el mes de març.

Pèl de Gall
A principis de febrer els menorquins faran públic el nou treball, que han estat gestant aquests darrers mesos, de rock en vena.

Still Morris
Nova proposta que encetarà el fred de gener des de les Balears: A prop (Blau, 2020) és la propera referència del músic.
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.