videoclips

«La Masovera» s'allibera amb Balkan Paradise Orchestra

La banda transforma la cançó tradicional catalana en una coral alliberada al tercer avançament del proper disc, "Da Mas Over"

Balkan Paradise Orchestra assalta el TMB

| 30/03/2020 a les 14:30h

Balkan Paradise Orchestra
Balkan Paradise Orchestra | Arxiu del grup
Fa gairebé sis mesos destapàvem "Amchoor", la primera de les tres senyes que la banda balcànica de Barcelona anticipa per presentar el segon treball discogràfic que firma com a Balkan Paradis Orchestra. Avui, pocs dies abans de la sortida de l'àlbum, estrenem l'últim dels avançaments: "Da Mas Over".

Aquest trio de temes formarà part del compendi de deu melodies inèdites que inclourà Odissea (Calaverita, 2020). El nom de l'entrega està inspirat en les obres L'Odissea d'Homer i 2001: Una odissea de l'espai, d'Stanley Kubrick, i pretén obrir pas a una nova aventura que parteix de casa i viatja, a cops de vent, fins als satèl·lits sonors més desconeguts.


"Da Mas Over" neix de la cançó tradicional catalana "La Masovera", però enlloc de repassar la compra setmanal del personatge, les onze músics de BPO opten per alliberar-la d'aquesta rutina i canviar el mercat per un univers on les fruites ja són a taula i hi regnen els colors. El videoclip ha estat dirigit per Alex-Alba Bernal, i se suma a les ja presentades apostes audiovisuals de "Amchoor" i "Cotnes".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, videoclips, Balkan Paradise Orchestra

COMENTARIS

M'encanta

Anònim, 30/03/2020 a les 21:59

Brutal!!

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.