coronavirus

Les cançons de Stay Homas recorren el món

Michael Bublé ha versionat un dels temes del trio del confinament

| 28/04/2020 a les 17:30h

Fotograma
Fotograma
Fa més d'un mes, en els primers dies de confinament, tres companys d'un pis del centre de Barcelona, Guillem Boltó (Dr Prats), Klaus Stroink i Ray Benet (Buhos), van començar a compondre cançons entorn a la temàtica de la COVID-19 i el confinament. El quart tema que van crear va ser "Gotta Be Patient" en què hi col·laborava també la cantautora Judit Neddermann. La canço va donar la volta el món i l'abanderat del pop-jazz canadenc Michael Bublé va arribar a compartir-la des del seu mateix compte de Twitter.
 
Anant encara un pas més enllà, Bublé acaba de publicar al seu canal de YouTube un vídeo, gravat també des del confinament, en què versiona "Gotta Be Patient". Al clip l'acompanyen la banda Barnaked Ladies i la cantant mexicana Sofía Reyes, que substueix en castellà el fragment de la cançó que, en la versió original, interpretava Judit Neddermann. La versió del canadenc ja compta amb més de cinquanta mil visualitzacions tot i que, ara per ara, l'original de Stay Homas en segueix acumulant més, amb més de sis-centes mil visualitzacions al canal d'Instagram i més de quatre-centes mil a YouTube.


Michael Bublé, no obstant això, no ha estat el primer ni l'únic en versionar el carismàtic trio. Les xarxes van carregades de gent que, potser també per matar el temps lliure en aquests dies de confinament, han agafat la guitarra i han posat la seva veu a temes de Stay Homas. Des del brasiler Edu Lemos, que ha versionat al seu idioma la cançó, fins a artistes de casa com Odettes o A Grup Vocal.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Edu Lemos (@edulemoss) el

Especial: Coronavirus
Arxivat a: Enderrock, coronavirus, Stay Homas, actualitat, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.