Sona9

La nuesa del pop de Reïna

Des de Manacor, Reïna és un dels 18 classificats del Sona9 2020

| 27/08/2020 a les 12:30h

Reïna
Reïna | Arxiu del grup
Enguany han estat 139 els artistes d'arreu dels Països Catalans que s'han presentat al concurs Sona9. El passat mes de juny, el jurat del certamen va seleccionar els 18 grups i solistes que formaran part d'aquesta 20a edició. I durant l'agost descobrirem, una per una, les propostes de la nova fornada musical elegides pel concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat, TV3 i la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini d'Estrella Damm. Avui coneixem a Reïna.

Reïna ve de Manacor amb una proposta de pop contemporani. Grup d’amics que practiquen un pop obert a influències de tot tipus. Partint de cançons nues, construeixen capes de sonoritats obertes a l’experimentació. El grup va néixer de les cendres de Galindons. El cantant i guitarra, Pere Amer, va fer el projecte amb la cantant manacorina Carme Vives, que havia començat a compondre.

Bandes com Da Souza i Antònia Font són els referents més propers. També els agraden artistes com Ferran Palau o Renaldo & Clara, a més de Frankie Cosmos, Homeshake, Cupido o C. Tangana. Carme Vives (veu, teclats i guitarra), Pere Amer (veus i guitarra), Adrià Mayordomo (bateria) i Biel Riera (baix i teclats).

Pots escoltar els temes que va presentar al concurs al següent enllaç.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Manacor, Reïna, sona9 2020, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.