Èxit rotund en la quinzena nit de la música catalana

| 11/02/2009 a les 07:00h

 La Sala Bikini va quedar petita en la quinzena edició dels Premis Enderrock. Un èxit d'assistència i també un èxit de música i celebració; més de mil persones entre les quals desenes de músics i artistes no van voler perdres la cita de la música catalana.
Pel damunt de l'escenari de la sala es van poder veure un bon grapat de cares conegudes; des del mateix Màrius Serra, encarregat de presentar l'acte i seduir al públic amb els seus jocs de paraules, fins a actors i presentadors com Flora Saura, Roger Coma, Mar Ulldemolins, Marc Clotet, Ivan Morales o Xavi Torras, els directors de cinema Lluís Danés i Albert Serra, i un grapat de músics (com Mazoni i Sanjosex, Francesc Ribera 'Titot', Helena Miquel –Facto i Èlena– o Cesk Freixas), tots ells repartint guardons als seus companys de professió.
Entre les sorpreses de la nit, Núria Feliu va enfilar-se a l'escenari de la Bikini per cantar –per primer cop des de la seva retirada dels escenaris– conjuntament amb Angelina i els Moderns la cançó "Anirem tots cap al cel", i el fi de festa va anar a càrrec d'El Belda i el Conjunt Badabadoc, que van aconseguir que ningú es quedés quiet.

Arxivat a: Premis Enderrock