Casal Rock exigeix eufòria

| 26/03/2010 a les 07:00h

El proper 20 d'abril, TV3 estrena la segona temporada de Casal Rock. Sota la direcció musical de Marc Parrot, vint avis d'entre 70 i 82 anys han estat assajant i preparant un repertori de cançons que presentaran en directe amb un concert que se celebrarà a mitjans d'abril a la sala Razzmatazz de Barcelona, previament a l'emissió del primer capítol. La nova temporada de Casal Rock constarà d'onze capítols en els quals es podrà veure l'evolució de vint àvies i àvies amb ànima rockera que des del passat mes de novembre han estat assajant de forma regular temes de grups com Els Pets, Red Hot Chili Peppers, The Clash, El Canto del Loco o Fito y los Fitipaldis, amb l'assessorament musical de Parrot i Reichel Delgado, que s'encarrega del treball escènic dels avis, potenciar-ne l'actitud rockera i que prenguin seguretat a l'hora de desenvolupar-se a l'escenari.
Enderrock.cat va assistir ahir a una de les sessions preparatòries i promocionals de la nova temporada, que es preveu igual d'intensa que la primera. El tema promocional d'enguany, que començarà a sonar en breu per TV3, és "Eufòria", de Mazoni. Marc Parrot reflexiona: "enguany hem volgut donar més sortida a noves propostes de pop i rock en català, sense oblidar els grups més consolidats". Entre els temes que també sonaran en la nova temporada de Casal Rock hi ha "Tantes coses a fer", d'Els Pets, que van visitar els àvies del programa ja fa uns dies. "Hi ha hagut molta connexió", explica Parrot. Els avis també han visitat Londres, on s'han impregnat de l'ambient musical de la capital britànica i han tingut ocasió d'assajar "Should I Stay or Should I go" de The Clash.

Visites a la presó i a un institut
La rutina d'assajos dels avis s'ha desenvolupat al centre cívic Can Felipa de Barcelona, però els participants de la nova edició de Casal Rock també han tingut ocasió de mostrar el seu art en escenaris ben especials, com un insitut de secundària i una presó. En el cas de l'institut, Parrot explica que "es va establir una connexió molt especial entre els avis i els xavals, va ser una cosa màgica". També ha marcat molt els participants la visita a la presó de Brians 2, on van actuar pels presos i van generar-se moments de gran emotivitat que es podran veure durant la nova temporada.
 
Arxivat a: Enderrock