El retrat de Roger Mas

Avui es presenta un llibre sobre el cantautor solsoní

| 31/03/2011 a les 15:00h

Roger Mas. La pell i l'os (Satélite K), de Francesc Bombí-VilaSeca, és una introducció a la vida i l'obra del músic de Solsona. Es tracta d'un llibre que es presentarà avui a les 20.30 h a l'Horiginal de Barcelona, en un acte on també hi haurà música en directe.


Què tenen en comú Abús, Els Collons del Pare Rababa (amb Ramon Pujol), Roger Puig i Xavier Guitó? Tots ells són de la collita del 1975, igual que Roger Mas i que Francesc Bombí-Vilaseca (periodista i autor del llibre). A més, tots ells seran presents avui a les 20.30 h a la presentació de
Roger Mas. La pell i l'os (Satélite K), el llibre sobre el músic solsoní.

A punt per al Palau!

Però aquesta no és l'única notícia del músic. Roger Mas i la Cobla Sant Jordi s'encarregaran de cloure el cicle BandAutors al Palau. Ho faran el proper divendres 15 d'abril al Petit Palau de la Música Catalana, amb un espectacle que unirà al músic amb la Cobla: “Fa temps que va néixer la idea de preparar un espectacle complet de cantautor i cobla. La cosa estava pensada per a la tardor vinent, i al Petit Palau en farem un primer experiment sobre la base d’un concert meu, amb cançons com ‘El dolor de la bellesa’, ‘Oda a Francesc Pujols’, ‘L’home i l’elefant’ o ‘Si tu m’ho dius’”.
Arxivat a: Enderrock