La València resistent

Albaes, dolçaines, Feliu Ventura, Obrint Pas, xerrades... del 2 al 9 d'abril a Benimaclet

| 01/04/2011 a les 06:59h

Aquest dissabte arrenca Benimaclet, t'estime, un cicle d'activitats organitzat per la plataforma ciutadana Benimaclet Viu, amb folk i albaes, concerts d'Obrint Pas i Feliu Ventura, pilota valenciana, dinars...


Benimaclet és un barri-califat ben especial, i no només pel seu Carnestoltes, el Tirant i el Moro. La plataforma ciutadana Benimaclet Viu ha organitzat un cicle, del 2 al 9 d'abril, que ocuparà carrers i places amb música, cultura popular i festa.
Demà, dissabte 2 d'abril, al camp de futbol de l'Sporting de Benimaclet es farà el concert de celebració dels 10 anys del Centre Social Terra (22 h), amb les actuacions d'Obrint Pas i La Gossa Sorda, a més d'algunes sorpreses. El mateix dissabte, la Plataforma per l'Ensenyament Públic i Escola Valenciana organitzen tallers de dolçaina i contes, cercaviles, muixerangues...
El 5 i el 6 d'abril hi haurà taula rodona, "De la València global a les valències resistents", i una xerrada-presentació del disc Coratge (Propaganda pel Fet!, 2011) amb els integrants d'Obrint Pas.
El 8 d'abril a la tarda, sota el lema 'Recuperem els carrers!', es faran partides de pilota valenciana per a nens i per a grans al carrer Nostra Senyora dels Desemparats.
El 9 d'abril, a la plaça de Benimaclet hi haurà una jornada llarga i intensa: cercavila, tallers de danses i jocs infantils, dinar de germanor, la II Fira de la Música en Valencià de Benimaclet i concert de Benimaclet Folk i de Feliu Ventura. I es rematarà tot amb sopar a la fresca i nit d'albaes.

Foto: Joan Banjo
Arxivat a: Sons de la mediterrània, folk, benimaclet