Recordant Clau de Lluna

L'AMTP organitza tres jornades sobre el llegat de l'històric grup de folk

| 17/05/2011 a les 12:55h

Clau de Lluna: crònica d'una reproposta catalana és el títol de les tres jornades que, coordinades per Pep Coca i dins les activitats extraordinàries de l'AMTP, treballaran el conjunt instrumental a partir del llegat del grup Clau de Lluna.



Entre el 1989 i el 1999, Clau de Lluna va ser un dels grups de referència en el panorama folk català, amb quatre àlbums publicats i centenars d'actuacions arreu dels Països Catalans i Europa. Clau de Lluna va tenir diverses formacions; hi van tocar alguns dels músics més destacats del folk, com el mateix Pep Coca, Panxito, Perepau Jiménez, Cesc Sans...
Dins el cicle d'activitats extraordinàries de l'AMTP, la sèrie de tallers Clau de Lluna: crònica d'una reproposta catalana farà un cop d'ull a la trajectòria i el repertori del grup.
Les sessions es faran a tres localitats diferents: el 21 de maig a l'AMTP de Barcelona (de 10 a 14 h); el 28 de maig a l'AMTP de Salt (de 10 a 14 h), i el 4 de juny al Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí (16-18 h). A Torroella, després del Taller es farà una xerrada oberta al públic amb els integrants de l'històric grup.
Més informació i inscripcions: www.amtp.cat

 


Arxivat a: Sons de la mediterrània, Clau de Lluna, AMTP