L'apocalipsi de Mazoni al Palau

Jaume Pla i la seva banda van tancar el Festival de Guitarra amb un concert eufòric

| 23/05/2011 a les 07:00h

La presentació del seu darrer disc, Fins que la mort ens separi (Bankrobber, 2011), ha estat l'excusa perquè Mazoni hagi actuat al Palau de la Música Catalana en el concert de cloenda d'una nova edició del Festival de Guitarra i Altres Acords. El resultat: un directe eufòric on el públic que va assistir al Palau de la Música va poder repassar la carrera del músic empordanès.



Si Mazoni va actuar dissabte al Palau de la Música Catalana no va ser fruit de la casualitat, sinó de l'esforç i de la feina ben feta des de fa molts anys i pas a pas; una tasca va començar fa temps amb una banda iniciàtica compartida amb Carles Sanjosé (Sanjosex), que també va ser present en una nit especial, per acompanyar al seu amic.
Recordant els inicis, el repertori escollit per Jaume Pla i la seva consolidada banda –amb Miquel Sospedra al baix, Aleix Bou a la bateria, Jordi Rudé a la guitarra i Toni Molina a les percussions– va voler viatjar en el temps i presentar temes tant de 7 Songs for a Sleepless Night (BankRobber, 2004) com del més recent Fins que la mort ens separi (Bankrobber, 2011), amb cançons com “Per primer cop”, “Totsants”, “El dubte”, “La galàxia interior” o "L'home número 12", amb la irònica col·laboració de David Carabén (Mishima) cantant sobre si mateix. Durant la nit no hi van faltar les cançons que més han sonat per la ràdio –"No tinc temps" o "La granja de la paula"–, i també van ser-hi presents "Apocalipsi Now" i "Eufòria", del seu anterior treball Eufòria 5 - Esperança 0 (BankRobber, 2009).



Arxivat a: Enderrock