Nit valenciana al CAT

VerdCel presenta 'Petjades' a Barcelona

| 27/05/2011 a les 06:59h
Arxivat a: Sons de la mediterrània
El Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) de Gràcia acull avui una nit amb un marcat accent valencià. Els alcoians VerdCel hi presentaran el seu disc d'homenatge a Raimon, Petjades (Temps Record, 2010), després que el periodista i escriptor Josep Vicent Frechina hagi presentat el seu llibre La cançó en valencià.


VerdCel ha triat un "espai encisador i emblemàtic" per presentar el seu particular homenatge a Raimon, un espectacle amb projeccions en què, segons Alfons Olmo, cantant i compositor del grup alcoià: "Explorem els paratges, els diferents estats de l'ànima que tan bé saben recollir les cançons". Hi sonaran un grapat de cançons que formen part de la memòria col·lectiva dels Països Catalans, i que ara prenen una nova força de la mà de la interpretació de VerdCel.
La mateixa tarda, el bar Via Fora! del CAT acollirà la presentació del darrer llibre del periodista i escriptor Josep Vicent Frechina, La cançó en valencià, tot un compendi de la història musical de les comarques del sud dels Països Catalans. El concert de VerdCel al CAT es podrà seguir amb el hashtag de Twitter #verdcelcat.