Reggae i altres herbes al Reggus

The Pepper Pots i Color Humano encapçalen la divuitena edició del festival

| 28/05/2011 a les 06:59h

Avui dissabte 28 de maig se celebra a Reus la divuitena edició del festival Reggus, una de les trobades més veteranes de l'escena jamaicana als Països Catalans. Enguany hi actuaran The Pepper Pots, Color Humano i Green Valley, se celebrarà a la sala La Palma i començarà després de la final de la Champions, que enfrontarà el Barça i el Manchester United.
The Pepper Pots seran els caps de cartell d'un festival amb recorregut, que ha esdevingut tot un clàssic a les comarques del Camp de Tarragona. El Reggus acull tota mena de músiques negres, i per això no és estrany que el grup gironí hi preseti Train to Your Lover, el seu quart disc. El nou treball de The Pepper Pots és un nou pas dins una carrera en constant evolució, seguint sempre els mateixos paràmetres: trobar el so old school dels millors discos de la meitat dels 60.
Després de sis anys separats, Color Humano es van reunir el 30 de desembre del 2008 a la sala Apolo (Barcelona) per a un concert molt especial. La retrobada va ser l’inici d’una nova etapa. El 2010 van publicar un nou treball, Madibá (Kasba Music).
El cartell es completa amb Green Valley, el projecte encapçalat per Ander Valverde. El seu nou disc, En tus manos, ha estat produït per Tomás Pérez (Nena Daconte) i materitzat a l'estudi de Marc Parrot, i és un treball que navega sobre unes bases de roots, raggamuffin, dance hall i hip-hop.
El mestre de cerimònies del Reggus 2011 serà Erik Strömberg (Ital Erik), activista musical i cantant de la banda valenciana de ska i reggae Ki Sap.


Arxivat a: Enderrock