At Versaris i Asstrio tanquen gira a l'Stroika

Tenim cinc entrades dobles per assistir al concert de dissabte 18 de juny

| 15/06/2011 a les 17:11h

El grup de hip-hop At Versaris i la banda de jazz-rock Asstrio clouen el proper dissabte 18 de juny a la sala Stroika de Manresa la seva gira conjunta, Per principis elegants. Enderrock.cat sorteja cinc entrades dobles per assistir al recital.


Van coincidir accidentalment a l'escenari del teatre Grec de Barcelona l'any 2008, en el marc del festival Mas i Mas. Aquell encontre casual va cristalitzar, en primer lloc, en una col·laboració d'Asstrio al segon disc d'At Versaris, A cada passa (Propaganda pel Fet!, 2009). I, posteriorment, en una gira conjunta, Per principis elegants, que ha voltat arreu de la geografia catalana durant els anys 2010 i 2011. Rap i hip-hop es fusionen en un espectacle en què els Asstrio es transformen en una backing band de luxe perquè els rapers d'At Versaris exposin les seves rimes incisives.
Després de més d'una quarantena de recitals, At Versaris i Asstrio han decidit posar punt final a la seva gira conjunta amb un concert a la sala Stroika de Manresa, que s'enregistrarà per editar-ne un disc i un DVD. La cita és aquest dissabte 18 de juny a les 22.30 h. Enderrock.cat sorteja cinc entrades dobles per al concert. Si voleu aconseguir-les, envieu-nos un correu electrònic amb les vostres dades i responent a la següent pregunta: Com es diu el primer disc d'At Versaris, publicat l'any 2008 per Propaganda pel Fet!? 
Arxivat a: Enderrock