Amansalva i Quicos, dissabte al Poble Espanyol

Guia folki per no perdre's a Montjuïc de Nit

| 30/06/2011 a les 18:16h

El proper dissabte 2 de juliol, la muntanya de Montjuïc acollirà la Nit de la Música de Barcelona. A continuació teniu una tria de música d'arrel d'entre la quarantena de propostes gratuïtes que sonaran fins a la matinada.


Amansalva
(22 h) i Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries (22.45 h) actuaran al Poble Espanyol com a representants del festival Tradicionàrius. Al mateix escenari sonaran després les propostes del festival Mas i Mas: The Jamboree Big Latin Band, Lucrecia i Jimmy Jenks.
El flamenc i la rumba tindran el seu espai al pati d'armes del castell de Montjuïc, on el Flamenco Ciutat Vella durà a partir de les 0.30 h Paula Domínguez, Ginesa Ortega i Peret Reyes.
A la sumptuosa sala oval del Palau Nacional, l'Orquestra Àrab de Barcelona (23.40 h) tocarà en representació del Festival Internacional de Percussió de Catalunya, mentre que a la plaça de Margarida Xirgu es podrà escoltar a Eduard Iniesta (22 h) i Joan Isaac (23.25 h) a proposta del BarnaSants, i al grup de flamenc i bossanova SaravaCalé a proposta de MPB - Música Popular de Barcelona.

Arxivat a: Sons de la mediterrània, Tradicionàrius, Quico el Célio, Amansalva