El cor de La Banda Municipal

LBMDPN és el grup del mes de novembre a les Cases de la Música

| 10/11/2011 a les 15:00h

Aquest divendres seran a La Mirona de Salt, dissabte a Terrassa, divendres 18 a Mataró, dissabte 19 a La Salamandra de l'Hospitalet i divendres 25 a la sala Stroika de Manresa: La Banda Municipal del Polo Norte és el grup del mes de novembre de les Cases de la Música. Cinc concerts per sentir les cançons del seu segon disc, Corazón o nada.


ENDERROCK: Esteu presentant Corazón o nada (autoeditat, 2011). Segueix la línia pop?
DIMAS RODRÍGUEZ:
Sí, però d’alguna manera aquest és un disc conceptual i té més mala llet. Crec que és més apassionat i visceral. Totes les cançons giren al voltant de l’amor i el desamor.

Al primer disc –La mejor hora para despertarse (autoeditat, 2009)– fèieu ‘pop dur’ i cançons que la gent pogués cantar. Seguiu així?

D.R: És la clau! Per a nosaltres, una cançó funciona quan sortim del local d’assaig cantant-la... i quan, hores més tard, sorprens algú del grup taral·lejant-la en veu baixa. Una de les coses més maques de fer cançons és trobar-te un desconegut cantant el teu tema en un escenari.

Què heu volgut polir en aquest segon treball?
D.R: Crec que el primer disc sonava molt net i elegant, i en aquest hem volgut sonar com en
directe: amb més ràbia i intenció.

Un directe de La Banda Municipal del Polo Norte és...
D.R:
Nerviós, agitat, una festa compartida. Ens agrada molt tocar en directe i compartir les cançons amb el públic.

Com se sent un artista quan li atorguen el títol de Grup del Mes?

D.R: És tot un honor. Vol dir que algú valora la teva proposta i t’ajuda a projectar-la amb una gira de concerts per un circuit de sales magnífiques. Ens fa una il·lusió especial tocar a les Cases de la Música, sales emblemàtiques on hem vist concerts de grups que admirem. I, sobretot, tocar per a un públic nou.
Arxivat a: Enderrock