Joan Dausà, un tipus amb molt d'interès

Estrenem en exclusiva el tema "Truca'm" del disc que demà arriba a les botigues

| 13/02/2012 a les 12:00h

Si Joan Dausà es posés a jugar al “jo mai, mai...” hauria de beure un bon glop si digués “jo mai mai... he enregistrat un disc amb amics meus”. Demà, amb el primer disc publicat per Cameo, el bandautor de Sant Feliu de Llobregat s’estrenarà dins el món discogràfic. A Enderrock.cat ens avancem i us en presentem un tema en exclusiva!


Després de guanyar el premi per votació popular a l’edició del 2010 del concurs Sona 9, Joan Dausà no es podia quedar aturat. Demà es posa a la venda el seu primer disc, titulat Jo mai mai, en el qual envoltat d’amics ha enregistrat onze temes.
Amb una barbacoa a casa seva, Dausà, que també és actor, locutor (veu d’Arròs Covat), presentador, etc., va aconseguir “enganyar” uns quants amics seus, entre ells Martí Maymó (Manel), Carol Duran (La Carrau) i Àxel Pi (Sidonie), per engegar un nou projecte, i és així com va néixer una història que es publica demà en forma de disc. El treball ha estat produït per Florenci Ferrer i Santos Berrocal, de Blind Records, que juntament amb Maymó, Àxel Pi i Joan Dausà han creat els arranjaments a partir de l’essència original de les cançons, és a dir, del format per a piano i veu. 
Així, hi apareixen cançons com la nostàlgica “M’hauria agradat”, l’autobiogràfica “1979” o la commovedora “Parlant de tu i de mi”. A més, compta amb un parell de col·laboracions. A “L’absurd” hi participa Arnau Vallvé (bateria de Manel) i a l’última cançó del disc “Encara hi som a temps” –que aporta un bri d’esperança i alegria després de tanta tristesa– hi canta l’actriu Clara Segura.

Estrenem "Truca'm"

Podria semblar que "Truca'm" és una mena de versió d'aquell "You've got a friend" de Carole King: "Certament, té aquest punt, però pretén saltar del Friend al love. És una cançó d'amor que aposta per fer un pas més: vull superar la rutina perquè tinc ganes de viure alguna cosa més. Per tant, hi ha una declaració d'intencions de voler ser-hi quan calgui, però també de mirar d'anar més enllà del que ja hem viscut. Com a amics anem a buscar l'amor de parella, o si no deixem la relació en aquest punt", explica Dausà.
Arxivat a: Enderrock