La sort de Cesk Freixas

Estrenem en exclusiva el primer clip del seu nou disc, "Que no et falli mai la sort", gravat amb un telèfon mòbil

| 11/05/2012 a les 11:59h
Arxivat a: Enderrock
Tocats pel foc (Temps Record) serà el nou disc de Cesk Freixas que arribarà a les botigues la darrera setmana de maig. "Que no et falli mai la sort" és el nom del senzill del nou disc, i la cançó protagonista d'aquest videoclip artesanal, que ha estat enregistrat amb un telèfon mòbil i muntat i editat pel mateix Cesk Freixas. Vols veure'l?


Santa Eulàlia de Riuprimer, Vic, l'Estany, Seva, Olost, Prats de Lluçanès, la Roca del Vallès, Sant Pere de Riudebitlles, Torrelavit, Sant Sadurní d'Anoia, Cardedeu, Badalona i Tossa de Mar són les localitats on s'ha gestat aquest nou clip. Es tracta de la cançó que Freixas ha escollit com a senzill del seu quart disc, que arriba tres anys després de la publicació de La mà dels qui t’esperen (Temps Record, 2009). Les imatges han estat enregistrades pel mateix cantautor amb la càmera d'un telèfon intel·ligent.
Com ja va anunciar abans d'anar a l'estudi, el títol del nou disc del cantautor està inspirat en l'obra homònima de Manuel de Pedrolo: "El nostre món és com un gran foc: si no vigiles, et crema, t'atrapa i et destrueix; en canvi, si aprens a dominar-lo, a buscar-li l'essència, el motiu original, t'escalfa. I Tocats pel foc no deixa de ser una crítica a tot això”. La presentació oficial d'aquest nou treball serà el 2 de juny al C.A.T. de Gràcia.