Quimi Portet, Els Surfing Sirles i Very Pomelo al popArb

Es completa el cartell de la cita del 29 i 30 de juny a Arbúcies

| 24/05/2012 a les 12:30h

A la roda de premsa celebrada aquest matí a l'Antiga Fàbrica d'Estella Damm, l'organització del popArb ha donat a conèixer el cartell de la cita d'Arbúcies. Als ja sabuts Mishima, Love of Lesbian, Maria Coma i Mujeres s'hi han afegit Quimi Portet, Electrotoylets, Els Surfing Sirles i Very Pomelo.


D'aquesta manera, el cartell queda de la següent manera. El divendres 29 de juny actuaran, per aquest ordre, Litoral, La Estrella de David, Manos de Topo, Quimi Portet, Mishima, Els Surfing Sirles, Rusty Warriors, La Banda Municipal del Polo Norte i DJ An der Beat.
L'endemà, dissabte 30, serà el torn de Txarly Brown, DJ Delafé, Amics del Bosc, Les Sueques, Mates Mates, Maria Coma, Arthur Caravan, Biscuit, Brighton 64, Very Pomelo, Love of Lesbian, Mujeres, Sidonie i DJ 2d2.
Very Pomelo estan en alça creativa. La seva música va des del rock'n'roll més bàsic fins a la rumba i el garatge, i la seva sonoritat ve marcada per la veu descarada de Xarim Aresté, molt prolífic en els últims temps després d'haver participat a la gira de retorn de Sopa de Cabra i haver tocat la guitarra amb Sanjosex i Paul Fuster. Fa uns anys ja van ser al popArb, a l'escenari del Gorg Nou, i enguany salten a l'espai de Can Cassó.
Els Surfing Sirles portaran els temes del seu últim disc, Romaní, semen i sang (BankRobber, 2011), un treball amb onze temes "bèsties i potents" amb esperit garatge i crowdsurfing. A la seva presentació a terres barcelonines van tenir crítiques com “Els Surfing Sirles toquen el cel al Sidecar” (Ara), “Els Surfing Sirles agiten la nit de Reis amb el regal més frenètic” (El Periódico) o senzillament: “Glòria” (La Vanguardia).
A més, també actuarà a la cita del darrer cap de setmana de juny a Arbúcies el trio Electrotoylets, una proposta on l'electrònica i l'estètica dels videojocs es mesclen a dalt de l'escenari. Quimi Portet portarà al popArb els temes d'Oh My Love (Música Global, 2012), el seu vuitè disc en solitari, cançons com "Oh My Love" o "Vida interior d'un lluç", que manifesten tota la seva capacitat creativa. Enguany Quimi Portet també serà al popArb, el Cruïlla i el Festival de Cap Roig. 
Arxivat a: Enderrock