Amics del Bosc es preparen per al popArb

Avui a les 20 h oferiran un concert previ a l'Apolo Diner

| 12/06/2012 a les 06:59h

Després d'haver estat a la secció internacional de grups Catalan Music On Tour 2012 i d'haver trepitjat la Gran Bretanya, Amics del Bosc escalfen el popArb –on actuaran dissabte, a l'escenari del Prat Rodó– aquesta nit a la sala Apolo interpretant-hi els temes del seu darrer disc, Fluctuacions de l'Apòstol / Flam (Casafont Records, 2011). L'entrada és gratuïta.


Els expedicionaris de la natura, els psicodèlics Amics del Bosc, actuen aquesta nit a l'Apolo de Barcelona en un concert previ al festival popArb. Els músics que integren la formació ja fa més d'una dècada que toquen i componen temes i, des que l'any 2005 van crear Amics del Bosc, han publicat dos discos amb una gran personalitat. El primer, entre la maqueta i el disc, va ser enregistrat entre els anys 2006 i 2008 i duu per nom Amics del Bosc (autoeditat, 2009). Aquesta va ser, per la majoria dels components, la segona experiència a l'estudi (la primera va ser la de l'anterior projecte, anomenat RA).
El treball que Amics del Bosc estan defensant actualment als seus directes és Fluctuacions de l'Apòstol / Flam (Casafont Records, 2011), un disc de rock psicodèlic de la costa oest dels Estats Units, fortament influenciat per The Doors i Bob Dylan.
Entre els nous èxits que ha obtingut la banda hi ha el fet d'haver estat seleccionada per l'Institut Ramon Llull per participar al Catalan Music On Tour 2012, gràcies al qual van ser a Londres presentant la seva proposta dins les sessions Breakout el darrer 9 de maig juntament amb Maika Makovski i al festival The Great Escape de Brighton.
Avui desembarcaran a la sala Apolo fent una prèvia del festival popArb. El concert serà a l'Apolo Diner a les 20 h, i interpretaran temes del seu darrer disc.

A punt per al popArb 2012

L'edició d'enguany del popArb arriba farcida de concerts i amb un cartell de luxe que omplirà Arbúcies de bona música. El divendres 29 de juny serà un dels dies més intensos del festival, amb les actuacions de grups com Litoral, Mishima, Els Surfing Sirles o La Banda Municipal del Polo Norte
L'endemà dissabte 30 de juny Amics del Bosc tornaran a actuar, aquesta vegada a l'escenari Prat Rodó, i també serà el dia de grups com Very Pomelo, Love of Lesbian, Arthur Caravan, Maria Coma, Sidonie, Mujeres, Les Sueques i Brighton64, entre molts altres.
Arxivat a: Enderrock