Un agost d'entrades anticipades

El sector cultural posa a la venda abonaments a preus reduïts abans de l'1 de setembre

| 28/08/2012 a les 07:00h
Arxivat a: Enderrock
L'increment de l'IVA del 8 al 21% a partir de setembre que afecta les activitats culturals, ha fet que molts promotors musicals s'hagin posat les piles i hagin engegat una venda anticipada d'entrades amb un preu especial fins al 31 d'agost perquè els seus seguidors puguin adquirir-les a un cost més reduït. El popArb, l'In-Edit, el Temporada Alta, el Primavera Sound i la promotora Mercury Wheels en són alguns exemples.

 
Amb el lema 'A les penes, punyalades!' el popArb ha fet front a l'increment de l'IVA amb una venda anticipadíssima d'abonaments per a l'edició del 2013, quan encara no se sap cap dels grups que hi actuaran (se celebrarà els dies 28 i 29 de juny) a 40 euros (més despeses de gestió), a través de Codetickets. Un abonament per als seguidors més fidels de la cita d'Arbúcies.

In-Edit

El Festival Internacional de Cinema Documental Musical també s'ha avançat en la venda d'abonaments per a la cita d'enguany, amb una oferta inicial de llançament que serà vigent fins al proper divendres amb abonaments a 27, 40 i 57 euros. A més, els seguidors més afèrrims a la cita barcelonina ja poden adquirir un abonament molt especial en aquest desè aniversari de l'In-Edit, que els permetrà veure qualsevol documental de les sessions que se celebraran del 26 d'octubre al 4 de novembre als cinemes Aribau Club i Multicines Sala 5, a més de les sessions especials d'inauguració i clausura i amb accés preferent a diversos actes. A més, aquest pack per a fans inclourà una bossa amb alguns elements de la cita i crèdits per utilitzar a la plataforma digital d'In-Edit. Fins al 31 d'agost l'abonament es podrà adquirir per 89 euros, més tard (i fins al 30 de setembre) en valdrà 109, i a partir d'aquesta data i fins al 19 d'octubre costarà 119 euros.

Entrades ja a la venda
Pel mateix motiu, des del 13 d'agost ja estan a la venda algunes de les entrades per al Temporada Alta, el festival de tardor de Catalunya que se celebrarà del 4 d'octubre al 9 de desembre entre Girona i Salt. En l'apartat musical ja es poden comprar les entrades per veure Albert Pla, Antònia Font, Sílvia Pérez Cruz, Neil Hannon i Ismael Serrano.

Primavera Sound
L'abonament Anti-IVA: aquest és el títol amb què el Primavera Sound va posar a la venda a principi d'agost abonaments per a l'edició del 2013 a un preu de 130 euros. El festival se celebrarà del 30 de maig al 2 de juny.

Mercury Wheels
Andrew Birds, Two Gallants, Sebastian Tellier, Sharon Van Etten i Royal Republic: aquests són alguns dels concerts que programarà la promotora Mercury Wheels els propers mesos. Concerts que patiran un increment de preu arran de la nova taxa, i les entrades dels quals es poden adquirir fins divendres a través de Ticketmaster a preus més reduïts.