Els eivissencs Projecte Mut aterren a Barcelona

Sortegem entrades per al concert que faran dijous a Luz de Gas

| 15/10/2012 a les 15:00h

Corda i poal (Duradisc, 2011) és el segon disc de Projecte Mut, un grup nascut el 2005 a les Pitiüses. Després d'haver debutat a final del 2009 i haver presentat el seu primer treball de llarga durada, titulat Poèsica, ara presenten les seves noves cançons. Ho faran el dijous 18 d'octubre: a les 21 h s'obriran les portes de Luz de Gas per a aquesta presentació. Sortegem 5 entrades dobles!

 
David Serra (Statuas d Sal) i Joan Barbé (RessonadorsStatuas d Sal) són els protagonistes de Projecte Mut, una proposta eivissenca que s'acompanya en directe de Toni Amores (baix, contrabaix), Frank Cogollos (violí i percussió), David Adán (bateria, percussió) i Xico 'Verro' Bufí (tambor, flaüta, espasí, castanyoles) per mostrar les seves cançons més noves, les que s'inclouen al disc Corda i poal (Duradisc, 2011). Es tracta d'un disc "que pretén la recerca de la veu amagada a l'interior, la veu del cor, de les paraules i les emocions, i per descomptat segueix buscant la veu dels poetes", explica el grup, que en aquesta ocasió posa música a poemes de Joan Ferrer, Esteve Portes, OIolanda Bonet, Toni Roca, Carles Fabregat i Bartomeu Ribes.

Vols veure'ls en directe?

Sortegem 5 entrades dobles: envia un correu electrònic a [email protected] amb el teu nom i cognoms i DNI, i digue'ns el nom dels 3 temes que més t'agradin del seu darrer disc, Corda i poal. Entre tots els que escriviu sortejarem les entrades. Sort!


Arxivat a: Concursos