The Mamzelles a la sala Luz de Gas

El trio continua amb la seva gira de presentació

| 11/01/2013 a les 06:59h

Aquesta nit cançons com "La generació tofu" sonaran a la sala Luz de Gas de Barcelona. Les seves peculiars creadores, The Mamzelles, també protagonistes de la campanya 'Envàs, on vas?', segueixen presentant Que se desnude otra.


Les teatreres Paula Malia, Paula Ribó i Bàrbara Mestanz es van transformar en un trio en una festa qualsevol, però després, d'aquest fet anecdòtic en va sorgir The Mamzelles. Van engegar aquest projecte professional de música teatral el 2011, quan van quedar segones al Sona 9 i hi van guanyar el Premi Joventut.
Al seu espectacle vénen de Nebraska a través d'un tobogan. Al número d'agost (2012) de l'Enderrock explicaven que la seva extrevegància no és cap paper i que l'accent, les perruques i totes les seves peripècies les ajuden a parlar sense embuts. Volen trencar tabús i acostar-se al públic amb cançons iròniques i directes com "Fucking vagina" o "Save Me".
Aquest vespre, mig any després del llançament del seu disc Que se desnude otra (DiscMedi 2012), el presenten a la sala Luz de Gas en un concert exclusiu per als socis del Club Tr3sc (21.15 h). També en podran gaudir els guanyadors de les 5 entrades dobles que Enderrock.cat sortejava aquest dimarts. Els afortunats són Núria A.B., Enric R.C., Marc V.B., Jaume M.T. i Júlia B.T.
Arxivat a: Concursos