Refugi de viatge a Ítaca

La banda encapçalada per Joan Reig revisita el disc de Llach

| 23/01/2013 a les 15:00h

El 3 de febrer es podrà veure a la Pobla de Mafumet l'espectacle en directe que presenta el projecte musical de Joan Reig al capdavant del grup Refugi: una revisió del mític disc Viatge a Itaca (Movieplay, 1975), de Lluís Llach
 

"El primer espectacle de Refugi es deia Cançons amagades perquè no versionàvem 'Al vent' o 'L'estaca', sinó que fèiem Guillem d'Efak, Uc, Coses..., cançons que, segons la nostra perspectiva, havien quedat en un segon terme pel que fa a popularitat. Però suposo que, al capdavall, totes les cançons les amaga el temps", explicava Joan Reig tot parlant de Refugi. Si el temps havia amagat el disc Viatge a Itaca (Movieplay, 1975) de Lluís Llach, ara ell s'encarregarà de revifar-nos la memòria musical.
La idea és seguir la tradició dels grups anglosaxons d’homenatjar un LP en directe. Reig veu l'espectacle com “la fusió de la cançó estricta amb el rock progressiu, com altres discos conceptuals dels 70”. Amb Joan Pau Chaves (teclats), Albert Vila (contrabaix) i Pep Solà (bateria), aquesta obra 'revolucionària' de la Cançó torna a pujar als escenaris.
Arxivat a: Enderrock