La Pegatina, protagonistes de la revista de febrer

El número inclou el disc '3.0' d'Orxata Sound System

| 06/02/2013 a les 07:00h

El 2013 és un any especial per a La Pegatina: celebren el desè aniversari. Són els protagonistes del número de febrer de la revista, on parlen de la publicació de la seva quarta referència d'estudi: Eureka! (KasbaMusic, 2013). En aquest número tan especial també hi trobareu distribuït el disc 3.0 d'Orxata. Les novetats musicals de Manel, el final de gira d'Els Amics de les Arts, el darrer espectacle d'Albert Pla i els nous discos de Bremen i Dept. són alguns dels continguts que també trobareu a l'Enderrock 208.
 

El periodista Oriol Rodríguez és l'autor de l'entrevista a La Pegatina: un repàs al nou disc de la banda que suposa el tancament d'un període i l'inici d'una nova etapa més madura, però igual d'efusiva i balladora que les anteriors.
Comparteixen número amb Albert Pla, que presenta l'espectacle Manifestación, i per parlar-ne es passeja pel reportatge fotogràfic que acompanya l'entrevista pels principals escenaris de les manifestacions que se celebren a la ciutat de Barcelona.
El pròleg de la nova referència discogràfica de Manel i l'epíleg del final de gira d'Els Amics de les Arts també són protagonistes d'un número on trobem un reportatge sobre l'explosió de rap valencià.
Les novetats discogràfiques de Bremen, Dept., Sant Gatxo i L'Equilibriste també són part d'aquest número, on la secció Click és protagonitzada pel fotògraf Ferran Serra.

Disc d'Orxata
Orxata és un col·lectiu musical valencià que juga amb els punts de trobada entre la tradició oral i l'electrònica. Aquest 2013 compleixen deu anys als escenaris, i per celebrar-ho publiquen el seu tercer disc, 3.0 (autoeditat, 2013), que també podeu trobar distribuït amb el número de febrer de l'Enderrock.
Arxivat a: Enderrock