Joana Serrat prepara un EP digital

Estrenem el videoclip de la cançó "Princesa de colors"

| 11/06/2013 a les 12:00h

D'aquí a tres setmanes Joana Serrat publicarà un EP digital amb tres cançons: una es diu "Princesa de colors" i és la que batejarà aquest treball. Amb la productora Nowhere n'ha preparat un videoclip que avui estrenem en exclusiva a Enderrock.cat


Després de l'èxit de The Relief Sessions (autoeditat, 2012), l'osonenca Joana Serrat ja té a punt l'edició d'un EP digital amb tres cançons: inclourà la versió de Bill Fay "The Sun is Bored", l'adaptació al català de "This Land Is Your Land" de Woody Guthrie convertida en "Aquesta terra" i el tema protagonista d'aquest videoclip titulat "Princesa de colors", que ja formava part del seu disc de debut.
El videoclip ha estat gravat durant la primavera entre Can Font (Ciuret) i Tavertet: ha estat realitzat per l'equip de Nowhere, productora amb la qual Serrat ja va treballar anteriorment amb clips com "Sharing Wine (a Summer Tale)".



Segueix la gira
El 15 de juny actuarà a Olot, el 16 a Sant Miquel de Cruïlles, el 28 a Castellbisbal i el 29 al Concert per la Llibertat del Camp Nou. El 12 de juliol tocarà a Calella, el 13 al Festival Petit Format de l'Hospitalet de Llobregat, el 19 de juliol a Verges, el 20 a l'Atmosfera de Torelló i el 24 de juliol al Cicle Gin & Live de l'Hotel Mandarin de Barcelona. Després dels concerts d'estiu, Joana Serrat té previst entrar a l'estudi abans que s'acabi l'any per gravar el proper disc.

Arxivat a: Enderrock