Macaco i Dani Acedo col·laboren al documental 'Planeta Blanc'

El film es podrà veure del 12 al 19 de juliol als cinemes Boliche de Barcelona

| 07/07/2013 a les 06:59h

El membre de Delafé i las Flores Azules Dani Acedo ha compost la banda sonora i Macaco s'ha encarregat del tema principal (titulat "La fragua del tiempo") de la pel·lícula Planeta blanc.


Planeta Blanc. El nostre Pol Sud és un documental sobre la primera expedició d'un grup de discapacitats que conquereix el Pol Sud, seguint les passes del mític explorador Ernest Shackleton. Dirigida per Aymar del Amo, s'ha projectat en el marc del Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona 2013 i s'obrirà camí internacionalment a Suïssa. A Catalunya, estarà en cartellera fins al 10 de juliol als cinemes Girona de Barcelona i del 12 al 19 de juliol a la sala Boliche. També es projectarà a Sant Boi de Llobregat del 5 de 12 d'aquest mes.
En l'elaboració del llargmetratge hi han participat diverses cares conegudes, sobretot del món de la música: Dani Acedo (membre de la banda Delafé y Las Flores Azules) ha firmat la banda sonora original, mentre que Macaco protagonitza "La fragua del tiempo", la cançó principal del documental. A més, també hi ha col·laborat el xef Carles Gaig, acompanyant l'expedició.


Arxivat a: Enderrock