Neix el Trovam!

Les empreses musicals valencianes creen una fira-mercat

| 16/10/2013 a les 15:00h

Demà Obrint Pas en acústic inauguraran els concerts del Trovam a Castelló de la Plana: un festival que també és una fira i que neix amb la voluntat de reforçar i cohesionar les empreses del sector musical valencià. La cita està organitzada pel VAM (Valencian Music Association).
 Obrint Pas Foto: Arxiu Enderrock
 
La primera edició del Trovam se celebrarà des d'avui i fins dissabte a diversos espais de Castelló de la Plana. A més d'activitats per al sector, 15 concerts oberts al públic seran els grans protagonistes de l'esdeveniment que obriran avui Obrint Pas (a les 20 h a l'Auditori de Castelló) i que continuarà divendres amb els concerts de Toti Soler & Gemma Humet i Pau Miquel Soler (a les 19.30 h al Teatre del Raval), i a partir de les 22 h a La Pèrgola amb Rapsodes, Aspencat, Els Catarres i Vertigen.
La jornada de dissabte començarà a les 12 h amb els espectacles en família de Sona Baixet, a més de La Petita Arquestra Peiotaire i Marcel el Marcià (a la plaça de Santa Clara). A les 19.30 h Feliu Ventura i Òscar Briz seran al Teatre del Raval, i a les 22 h a La Pèrgola quatre grups més clouran la primera edició del Trovam!: Els Nens Eutròfics, Txarango, Malnom i Orxata.

Qui són?

La Casa Calba, Mésdemil, Metrònom, Pro21 i Suport Produccions són els membres de l'associació de profesionals d'empreses valencianes dedicades a la producció, el management i la difusió de la música feta al País Valencià. S'han aplegat a la VAM (Valencian Music Association).
Arxivat a: Enderrock