Els 'Animalets' musicals d'Ovidi Twins

Bestioles i animals, protagonistes del tercer disc dels valencians

| 08/12/2013 a les 07:00h

El proper 14 de desembre Ovidi Twins celebren deu anys als escenaris presentant el seu tercer disc, Animalets (LaCasaCalba), a la sala La Protectora de València. 
 Ovidi Twins Foto: Arxiu LaCasaCalba

Animalets
és un treball temàtic d’onze cançons dedicades a les bestioles i els animals. Ovidi Twins, que ara es presenten en format de trio, han tingut les col·laboracions de Vicent Torrent (Al Tall), la cantautora Clara Andrés o Spyros Kaniaris (Krama, L’Ham de Foc, Sabir).
Després de deu anys als escenaris i vora dos-cents concerts, Ovidi Twins, format per 
Xavi Mataor (teclats i veus), David Garcieta (baix i veu) i Xavier Learreta (guitarró, veu, panderos i percussions vàries) presenten cançons dedicades "als animalets, els que ens envolten i els que ens habiten dins".
Sobre aquesta temàtica Ovidi Twins despleguen un ventall d’estils musicals "tan dispersos com la cançó d’autor, el reggae, la música cretenca, el punk, la música clàssica, el cabaret o la música tradicional valenciana. Les lletres continuen pouant en l’èpica de la quotidianitat concreta i exhibint la seva particular visió de les coses, entre l’humor absurd i la tendresa".
La presentació oficial serà el proper dissabte 14 de desembre, a la sala La Protectora de València. 
 
Arxivat a: Enderrock