Un The New Raemon de banda sonora

Participa en la música de l'espectacle 'La pols'

| 21/04/2014 a les 07:00h

La pols és l'última obra de la companyia teatral Arcàdia, coproduïda per la sala Flyhard i la Nau Ivanow. L'obra està protagonitzada per Marta Aran, Laura López i Guillem Motos]]]]** i escrita i dirigida per Llàtzer Garcia. The New Raemon participa en la banda sonora original de l'espectacle amb temes originals en català.



The New Raemon Foto: Juan Miguel Morales

Des del 3 d'abril i fins al 5 de maig es pot gaudir de l'espectacle La pols a la sala Flyhard. La banda sonora de l'obra va a càrrec del cantant Ramon Rodriguez, més conegut com The New Raemon. Les cançons es poden escoltar en aquest Bandcamp. 
L'espectacle és una comèdia dramàtica amb sentiments ferits i una intensa presència dels tres intèrprets. Tot comença quan s'anuncia la mort del pare dels dos germans (Jacob i Ruth) i en Jacob oblida totalment aquest fet. Quan la Ruth s'adona de la reacció del seu germà arriba a la conclusió que en Jacob ha perdut la capacitat de sentir. Aquest és el punt de partida d'una obra que està protagonitzada per uns personatges amb esperit jove i violent, una nova generació que tracta de manera diferent la desaparició dels seus predecessors.
L'obra parla de temes relacionats amb l'amor, la companyia, la tendresa, la confiança, la intimitat..., petits fets que ajuden a endinsar-nos en les vides d'aquests personatges. 

Entrades i horaris
La pols es pot veure cada dia fins al 5 de maig en diferents horaris: 18 h, 19 h i 21 h. Per a més informació podeu consultar el web de la sala Flyhard. Les entrades es poden aconseguir anticipades a la xarxa per un preu de 5 a 15 €.   
Arxivat a: Enderrock