Es cancel·len els concerts del Jiwapop

La manca d'entrades venudes és el motiu de la suspensió del festival

| 26/06/2014 a les 11:50h

Aquest cap de setmana s'havia de celebrar la primera edició del Jiwapop a Montcada i Reixac: arran de la poca quantitat d'entrades anticipades venudes per la cita, el festival acaba d'anunciar que es cancel·len els concerts previstos (de bandes com Madness, Fangoria o Els Amics de les Arts), tot i que es mantindran les activitats gratuïtes.
 Jiwapop

El Jiwapop volia ser la primera cita de pop i consciència, sostenible i solidari, però finalment la música ha caigut d'un cartell que portava Madness, Fangoria, Love of Lesbian,
Macaco, Els Amics de les Arts, La Pegatina, Gerard Quintana, Izal, Suniverst i el
concert familiar dirigit per Marc Parrot en col·laboració amb Pallapupas.
El comunicat oficial que l'empresa organitzadora ha fet públic fa pocs minuts diu: "La causa d’aquesta decisió respon al fet que les més de 2.000 entrades adquirides en la prevenda no han estat suficients per afrontar les despeses necessàries per tirar endavant la zona pop del festival. Contràriament, l’èxit de vendes en les entrades per a les conferències i tallers de l’espai del festival dedicat a la consciència, ha fet que Jiwapop aposti per mantenir l’organització dels esdeveniments diürns durant els dies 27, 28 i 29 de juny, tal com estava previst, al Parc de la Llacuna".

Sí que se celebrarà
Així doncs, se celebrarà la fira de la vida alternativa amb més de 40 conferències i totes les activitats familiars, tallers i els 200 estands dedicats a les teràpies naturals, la sostenibilitat ambiental, el creixement personal i l’alimentació biològica. L’organització recorda que l’accés al Jiwapop és gratuït i que els preus de tallers i conferències oscil·len entre 3 i 5 euros, a excepció de la de Jodorowsky, a punt d’esgotar-se les entrades a 20 euros.

Devolucions
 
La setmana vinent es posarà en marxa a través del web www.jiwapop.com el mecamisme per tornar els diners a tothom que ja havia comprat les entrades. L’organització ha dit que "lamenta profundament haver pres aquesta decisió i vol deixar ben clar que fins a l’últim moment ha lluitat perquè el somni d’unir pop i consciència en el festival Jiwapop fos possible. Al mateix temps, vol donar els gràcies sincerament a tots els que han cregut en el projecte, tant artistes com patrocinadors, col·laboradors, participants, treballadors i públic en general".
Arxivat a: Enderrock