Núria Graham i el Vida Festival a l'EDR 30

Aquesta setmana, estrenes de David Pastor, Navigam i Gra Fort

| 01/07/2014 a les 12:00h

El primer EDR de juliol arriba carregat de bones noves: aquesta setmana Núria Graham havia de fer el seu únic concert d'estiu al Vida Festival, tot i que finalment per motius de salut l'ha hagut de cancel·lar. De totes maneres, a EDR ho celebrem amb l'estrena d'un nou clip de la jove promesa d'Osona, a més d'un repàs a la primera edició de la nova cita de Vilanova i la Geltrú.

 
La cançó "Dark Past" és la protagonista de l'obra audiovisual del col·lectiu Tots Sants que estrenem aquesta setmana a EDR: un videoclip on Núria Graham mostra la força de les seves cançons. Aquesta jove artista promet una llarga trajectòria: l'entrevistem per parlar de l'imminent enregistrament del seu primer disc. També parlem del Vida Festival, la nova cita de Vilanova i la Geltrú també és protagonista: repassem què passarà del dijous 3 al diumenge 6 de juliol a la Masia d'en Cabanyes.

Estrenes
Navigam és un nou projecte audiovisual que vol unir les cançons dels músics d'aquí amb les interpretacions de músics d'arreu. A EDR n'estrenem el capítol pilot amb un tema titulat "Navegarem", de La Senyoreta Descalça, interpretat per músics de Romania. El premiat trompetista de jazz David Pastor avança en aquest número 30 del setmanari un muntatge amb dues peces del nou disc: l'estàndard "Blue in Green" i la composició pròpia "Song Four". Però això no és tot: el retorn de Gra Fort amb motiu del 25è aniversari de la banda també és protagonista d'aquest número, on estrenem dos vídeos en què els músics Josep Bordes i Pepe Bao feliciten la banda per aquesta nova etapa.

Més actualitat
A pocs dies del Canet Rock, revelem els darrers secrets de la cita: el remake de la pel·lícula que prepara Francesc Bellmunt, a més d'algunes de les sorpreses musicals d'aquestes 12 hores de cançó.
El popArb també és protagonista de l'EDR a través de les fotografies de la secció Des de l'Objectiu, en la qual Xavier Mercadé també ha fotografiat els concerts de Simple Minds, Cybee, Charles Aznavour, Vanessa Paradis i Extremoduro.
Els discos de la setmana són les darreres referències discogràfiques d'Atupa, Clams, Cobla La Flama de Farners, Els Catarres, Monterey i Pacosan, mentre que a videoclips podreu veure Guillamino & The Control Z, Joel Reyes, Novembre Elèctric, Estació i Sophia Mel i Pepet i Marieta.
Arxivat a: Enderrock