El Concurs de Cançó de Salitja anuncia els músics seleccionats

Setze artistes optaran al premi el proper 15 d'agost

| 21/07/2014 a les 15:00h

El Concurs de Salitja ha seleccionat setze artistes per presentar les seves propostes al públic i optar a un dels tres premis que atorga en el que serà la 36a edició. Els seleccionats actuaran el 15 d'agost a la plaça Major de Salitja.


El concurs de Salitja ofereix a músics i cantants de qualsevol estil la possibilitat de donar a conèixer, en un escenari, la seva música. Al llarg de 35 edicions han passat pel festival cantautos, intèrprets de folk, grups de rock de tota mena, grups de corals, bandes de música tradicional, etc.
Després de totes les maquetes rebudes, l'organització ha seleccionat 16 artistes perquè pugin a l'escenari el proper 25 de juliol. Cada cantant o grup només podrà interpretar una cançó, la lletra de la qual haurà de ser en català, i el jurat estarà format per representants del món de la música, les lletres i els mitjans de comunicació.
Els artistes que presentaran les seves propostes a la localitat gironina seran Alba Tor, Arnau Coderch, Casette, David Jorba Busquets, Dr. Freud, Estiula, Ian Sala, Lakaste, Medusa Box, Parellop, Pit Mec & The Drama, Pols, Ramon Mitjaneta, Sara, Vastard's? i Vol Menor.
Arxivat a: Enderrock