Les dues darreres oportunitats per veure Els Pets

Els de Constantí tanquen gira el 20 de setembre

| 17/09/2014 a les 07:00h

Després de mesos voltant per arreu del país, Els Pets posen fi a la gira de presentació de L'àrea petita (RGB Suports, 2013). Ho faran amb dos concerts ben especials: el 19 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic i el 20 de setembre a casa, a Tarragona.
Els Pets Foto: Juan Miguel Morales

Amb L'àrea petita (RGB Suports, 2013) Els Pets s'espolsaven del damunt un silenci voluntari de tres anys, i ho feien amb un disc que apostava rotundament per una voluntat de girar full i mirar endavant. L'àlbum els va valer el guardó al millor disc de pop-rock en català als Premis Enderrock 2014 segons la votació de la crítica. Com el mateix Lluís Gavaldà deia a EDR després d'haver rebut el premi, "tenim una capacitat infinita d'entusiasmar-nos pel que fem".
Que van tornar amb més força que mai ho demostren els moments que ha deixat la gira del disc, que els va portar fins al Canet Rock o a la Festa per la Llibertat el passat 11 de setembre. Per tancar-la, han escollit dos escenaris significatius: el principi del 'final' serà el 19 de setembre al Mercat de Música Viva de Vic, mentre que la clausura oficial es durà a terme el 20 de setembre a Tarragona.

Arxivat a: Enderrock