El Sona 9, protagonista a Enderrock TV

Rock Kills, El Pezpsiquiatra, Trau, Manuela Kant i Pantaleó a L'Illa de Robinson

| 15/09/2014 a les 15:01h

El proper cap de setmana el Sona 9 celebrarà dues semifinals al MMVV i al BAM: aquesta setmana hem convidat al plató d'El Punt Avui TV cinc bandes semifinalistes del concurs.
 Rock Kills Foto: Arxiu Enderrock

Si la setmana passada van visitar lL'Illa de Robinson Saint Tropez, Nuri Total, Ian Sala i Pink Poni, en aquesta continuem coneixent bandes del Sona 9. Rock Kills, El Pezpsiquiatra, Trau, Manuela Kant i Pantaleó seran les protagonistes dels propers dies a L'Illa de Robinson, on dilluns vinent Inexplicable tancaran aquest especial Sona 9 d'Enderrock TV.



Avui dilluns la formació de power pop olotina Rock Kills ens parlarà del que prepara per al concert del proper dissabte 20 de setembre dins el Mercat de Música Viva de Vic. 
Un italià, dos bascos, una catalana, un colombià i un veneçolà formen el grup El Pezpsiquiatra: dimarts ens visiten a Enderrock TV, perquè ells també són uns dels deu semifinalistes del concurs per a bandes emergents.
Dimecres la formació de Sant Boi de Llobregat Trau passarà pel plató per interpretar "Borinot de bardissa", mentre que dijous serà el torn de Manuela Kant, una proposta de pop-folk barcelonina que també s’ha classificat a les semifinals del Sona 9 2014. Finalment, divendres la setmana s'acabarà amb Pantaleó, i dilluns vinent, 22 de setembre, Inexplicable passarn pel plató per tancar així el repàs del Sona 9 2014.

Arxivat a: Enderrock