Els Pets guanyen el Premi Cerverí

"Me'n vaig", del disc L'àrea petita

| 18/09/2014 a les 23:30h

Els Pets han recollit a Girona el Premi Cerverí a la millor lletra de cançó: ho han fet per "Me'n vaig", una de les cançons del disc L'àrea petita (RG BSuports, 2013). Precisament aquesta setmana tanquen la gira de presentació d'aquest disc amb dos concerts a Vic i Tarragona.
 Els Pets Foto: Juan Miguel Morales

"Me'n vaig", d'Els Pets, ha agafat el relleu a la musicació del poema d'Espriu "I Beg Your Pardon" que l'any passat va fer que Blaumut recollissin el reconeixement.
"La fília i la fòbia" de Joan Colomo, "La promesa" de Mazoni, "No hi ha mirades" de Sanjosex, "Santalegria" de La Troba Kung-Fú, "Cançó funeral" d'Els Surfing Sirles, "Contacte digital" de Pascal Comelade i Pau Riba i "Llepar-te" de Mishima són les cançons finalistes d'aquesta nova edició del Premi Cerverí.

El guardó

Cada any la Fundació Prudenci Bertrana convoca els Premis Literaris de Girona: Prudenci Bertrana de novel·la, Miquel de Palol de poesia, Carles Rahola d'assaig, Ramon Muntaner de literatura juvenil, Cerverí de lletra per a cançó, i Lletra de pàgines web de literatura catalana, instituïts per col·laborar en la difusió d'aquests gèneres i de la lectura en català i per honorar la memòria de cinc escriptors i gironins il·lustres. 

Arxivat a: Enderrock