Llach torna a Ítaca

Es prepara una reedició en vinil del famós 'Viatge a Ítaca'

| 23/09/2014 a les 15:00h

Warner Music ha volgut revifar-nos la memòria musical per començar aquesta temporada. La productora reeditarà 24 referències musicals en vinil d'artistes del seu catàleg nacional, una selecció entre la qual hi ha el clàssic Viatge a Ítaca (Movieplay, 1975) de Lluís Llach.
Llach a Verges Foto: Juan Miguel Morales

Loquillo, Extremoduro i Love of Lesbian són alguns dels artistes que veuran els seus àlbums més emblemàtics reeditats en vinils de 180 grams, amb curoses edicions on s'ha restaurat el disseny original. A poc a poc s'aniran editant les obres imprescindibles del catàleg de la companyia per plaer dels amants del vinil. Tots els vinils aniran acompanyats de la seva versió en CD.
Un dels artistes escollits ha estat Lluís Llach amb el seu Viatge a Ítaca (Movieplay, 1975). Gravat a l'equador dels anys setanta, és un disc fonamental de la carrera del gironí. Amb les lletres basades en textos de Kavafis, Viatge a Ítaca és una obra que neix d'una gran ambició expressiva tant en l'aspecte musical com en el literari. L'obra queda dividida en dues parts (les dues cares de l'àlbum): la primera està dedicada a la composició d'Ítaca i la segona recull quatre cançons i forma part de l'ideari musical català.
Arxivat a: Enderrock