Setmana d'estrenes a Enderrock TV

Anna Roig, Toni Xuclà i Miquel Abras passen per El Punt Avui Televisió

| 22/09/2014 a les 14:00h

Acabem el repàs de les bandes semifinalistes del Sona 9 aquest dilluns amb el pas de Rock Kills pel plató, i continuem amb l'actualitat musical amb quatre formacions que acaben de publicar disc. Aquesta setmana ens visiten Anna Roig i l'Ombre de ton ChienToni XuclàMiquel Abras El Sobrino del Diablo.


Avui dilluns tanquem el repàs als grups del Sona 9 amb la visita de Rock Kills a Enderrock TV: durant les dues darreres setmanes han posat la música al punt i final del programa L'Illa de Robinson les 10 bandes semifinalistes del concurs. 



Setmana d'estrenes
Dimarts arriba Un pas i neu i un pas (Satélite K) a les botigues: és el nou disc d'Anna Roig i l'Ombre de ton Chien, el tercer de la discografia de la banda penedesenca. És per això que el grup ens visitarà a #EnderrockTV, per interpretar aquestes noves cançons que el darrer cap de setmana van presentar a Vic i que dimecres tocaran en directe al Teatre Auditori de Sant Cugat del Vallès.
Les novetats discogràfiques continuaran dimecres amb Una terra sense mapa (Picap, 2014), el setè disc de Toni Xuclà: la guitarra catalana és la protagonista d'aquestes cançons que passaran pel plató.
Dijous continuen les novetats amb el nou disc de Miquel AbrasPer amor a l'art (Música Global, 2014). El músic empordanès ens visitarà amb tota la banda per interpretar les seves noves cançons.

 Miquel Abras Foto: Juan Miguel Morales

Divendres de cançó d'autor
Finalment el punt i final de la setmana el posarà la música d'El Sobrino del Diablo: el músic barceloní ens presentarà una nova versió de la llegenda de Sant Jordi, una de les cançons del seu darrer disc doble, Frankenstein (La Produktiva, 2014).
Arxivat a: Enderrock